'

08-05-2023 - Historisch café met 100-jarig Oranjecomité


Vrijdag 12 mei 2023 om 20:00 uur

 

Het jaar 2023 is een echt feestjaar met 50 jaar Historische Vereniging, 100 jaar Oranjecomité Kwintsheul en 100 jaar muziekvereniging De Phoenix. Ter gelegenheid hiervan worden twee historische cafés gehouden. Dit keer is de beurt aan Oranjecomité Kwintsheul op vrijdag 12 mei 2023 in de Kastanjehof aan de Kerkstraat in Kwintsheul.

 

Op een groot scherm worden foto's uit het rijke archief van Oranjecomité Kwintsheul getoond: optochten, vieringen, boegsprietlopen, vrachtwagentrekken en nog veel meer. De bezoekers krijgen alle gelegenheid om commentaar te leveren op de foto's en hun herinneringen te delen. Er zijn ook foto's bij waarvan niet helemaal duidelijk is wie er op staan en welk jaar het is. De inbreng van het publiek is dus heel waardevol.

 

Alle Heulenaren, liefhebbers van geschiedenis en alle andere geïnteresseerden, oud en jong, zijn welkom, maar zeker de (oud-)leden en donateurs van Oranjecomité Kwintsheul en de Historische Vereniging mogen deze historische avond niet missen. Iedereen die thuis nog (oude) foto’s heeft, wordt gevraagd deze mee te nemen om zo de collectie zo mogelijk uit te breiden. Het wordt vast en zeker weer een gezellige avond.

 

Het café begint om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De toegang en de koffie zijn gratis. Het historisch café en het jubileumjaar zijn mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Westland.



 


| © 2024 - quintus-omni.nl | bezoekers totaal: 254600 | bezoekers vandaag: 52 | bezoekers online: 2 |