https://www.traditionrolex.com/17 Website OMNI-vereniging Quintus - Kwintsheul '
https://www.traditionrolex.com/17

14-03-2024 - Culi diner 2024 voor renovatie Eekhouthal


op vrijdag 10 mei 2024

 

De Eekhout Hal, het icoon van sportcomplex Quintus, staat op het punt van de eerste grote renovatie sinds de bouw eind jaren 70. Ooit speciaal gebouwd voor Quintus Handbal, is de hal door de jaren heen het podium geweest voor talloze nationale en internationale topwedstrijden. Menig Heulenaar en Westlander heeft er ook (jeugd) wedstrijden gespeeld en gezien van volleybal, handbal, badminton en gymnastiek.

Om deze enorme verbouwing een steuntje in de rug te geven organiseren we weer een Quli Diner. Dit evenement is voor en door alle verenigingen die deel uitmaken en gebruikmaken van ons mooie sportcomplex. Laten we onze krachten bundelen en deze bijzondere gelegenheid tot een groot succes maken!

Vrijdag 10 mei Quli diner in de Eekhouthal
Een avond vol gastronomische BGE-hoogstandjes van Leo Elenbaas, samengesteld met de beste ingrediënten uit onze eigen streek. Een evenement dat niet alleen je smaakpapillen verwent, maar ook een mooie gelegenheid biedt om een belangrijk doel te steunen: de sporthal weer op top (sport) niveau krijgen. 

Het Quli diner overstijgt de verwachtingen van een gewoon gastronomisch festijn. Het is een unieke gelegenheid om samen te komen en een positieve impact te maken. Bied mee tijdens onze veiling op exclusieve items, win mooie prijzen in de loterij en steun de toekomst van onze sportaccommodatie.

Voor €1250,- excl. BTW per tafel van 10 personen te boeken. Voor de zakelijke vraag is een factuur mogelijk. 
Meer info voor een tafel bel of app John vd Valk 06-28287700 of Peet vd Valk 06-51325987

zie de flyer. 


| © 2024 - quintus-omni.nl | bezoekers totaal: 257888 | bezoekers vandaag: 83 | bezoekers online: 1 |